Započeo program Javnih radova u Lepoglavi, ukupan broj radnika bit će devet

Nastavljajući provođenje aktivne socijalne politike, u Gradu Lepoglavi od ponedjeljka, 11. srpnja, s radom je započelo šest novih djelatnika u sklopu Programa javnih radova.

Temeljem Programa obavljat će poslove uređenja i održavanja javnih površina te uređenja poslovnih prostora koje koristi Grad. Potpisnici ugovora, koji su u evidencijama zavoda zabilježeni kao duže vremena nezaposleni, tako sljedećih 6 mjeseci brinuti o održavanju komunalne infrastrukture, a očekuje se dolazak još troje radnika čime bi se ukupan broj novih radnika povećao na devet.

Na potpisivanju ugovora prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač koji im je objasnio pritom Program javnih radova – ‘Rad za zajednicu i sebe’ te način na koji će obavljati poslove u suradnji s tvrtkom Lomi.

Kroz Program javnih radova, u Lepoglavi je dosad zaposleno 115 osoba, a dio radnika uključen je i proširenu gradsku gerontoslužbu kojom se zaokružuje korist javnih radova, ali i povećava aktivnost socijalne politike Grada Lepoglave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije