FOTO Otvorenjem izložbe ‘Kroz objektiv’ započeli 7. Lepoglavski dani

Otvorenjem izložbe fotografija ‘Kroz objektiv’ Foto kluba Deseti K, u Lepoglavi su počeli sedmi po redu Lepoglavski dani – turističko – zabavna manifestacija koja će u tri dana trajanja, od 8. do 10. srpnja, posjetiteljima ponuditi brojne sadržaje te tako predstaviti potencijale i jedinstvenosti lepoglavskog kraja.

Izložba fotografija otvorena je u Gradskom parku u Lepoglavi koji će biti glavno mjesto svih zbivanja na ovogodišnjim Lepoglavskim danima.

Na izložbi je svoje fotografije izložilo 11 od 18 članova Foto kluba Deseti K – Lana Brezovec, Laura Bunek, Leon Vrtar, Nikolina Dukarić, Tea Kiđemet, Ivan Bizek, Bojan Migač, Božidar Breški, Davorka Kramarić, Ivana Rudnički i Draženka Stančić koja se ispred Kluba zahvalila na časti da upravo ovom izložbom budu otvoreni ovogodišnji Lepoglavski dani.

– Svaki od autora sam je odabrao fotografije za izložbu na temelju svog individualnog doživljaja polazeći od vlastitog interesa – otkrila je Draženka Stančić govoreći o autorima izloženih fotografija.

Izložbu je otvorio lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić istaknuvši da nije slučajno što je upravo ova izložba odabrana za otvaranje Lepoglavskih dana.

– Željeli smo istaknuti da svima želimo dati priliku da se predstave i budu dio događanja koja nas očekuju. Kad mladim i kreativnim ljudima date priliku da predstave svoj rad, onda je rezultat jedna ovako lijepa izložba – rekao je otvarajući izložbu lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

U glazbenom dijelu otvaranja izložbe nastupio je mladi lepoglavski glazbenik Dorijan Varović.

Nakon otvorenja izložbe, manifestacija Lepoglavski dani nastavljena je događanjima na glavnoj pozornici u Gradskom parku gdje su okupljene s nekoliko kratkih predstava nasmijali članovi Lepoglavskog pušleka, nakon kojih je uslijedila zabavna večer uz nastup glazbenog sastava Pirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije