Varaždinski glumci Ljubomir i Jan Kerekeš pecaju i kampiraju u Murskom Središću

Rado viđeni varaždinski glumci Ljubomir i Jan Kerekeš, čije predstave njihovog Kerekesh teatra u tom kraju uvijek prati velik broj gledatelja, nakon što su 6. lipnja posjetili prekrasan krajolik ribičke destinacije ‘Napolitanke’ u Murskom Središću, odlučili su ponovno doći. Ovaj put na opuštanje i to s cijelim ribičkim priborom, od štapa za pecanje do šatora za kampiranje.

U prvom posjetu lijepim krajolicima Mure vodio ih je zaljubljenik u prirodu, gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak. I ovom prilikom našao im se na usluzi pri odabiru najboljeg mjesta za ribolov na ‘Napolitankama’. Poznati hrvatski glumci, otac Ljubomir i sin Jan veliki su ljubitelji prirode koju cijene i poštuju, a svaki slobodan trenutak koriste kako bi uživali u njoj. piše Muralist.

U Murskom Središću rado su viđeni gosti, čemu svjedoči velik broj posjetitelja na njihovoj nedavnoj predstavi koju su ispred Kerekesh teatra održali na otvorenju Centra za kulturu. Jan je nastupao i na murskoj šetnici u gradskoj lučici prošle godine kada je izveo fenomenalnu komediju Krtice kojoj je prisustvovalo više od tisuću ljudi.

Izgleda da su Kerekeši i Središće kliknuli na prvu. Kerekeši, ‘Bistro’!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije