Vijesti / Društvo

FOTO Adriana Miletić iz Labina pobjednica talent-showa 'Max sucht den Superstar'

FOTO Adriana Miletić iz Labina pobjednica talent-showa 'Max sucht den Superstar'

U odličnom ozračju, punom zabave, ali i natjecateljskog duha, u petak, 3. lipnja, u sportskoj dvorani Gospodarske škole Varaždin uspješno je održan još jedan talent-show 'Max sucht den Superstar', a najboljom od najboljih pokazala se Adriana Miletić, učenica Srednje škole Mate Blažine iz Labina.

Ovu manifestaciju, koja ima natjecateljski i zabavni karakter, drugu godinu za redom organiziraju Gospodarska škola Varaždin i Europski kulturni krug, a sudjelovali su srednjoškolci iz čak pet hrvatskih županija, pokazavši u govoru, pjevanju, plesu i glumi da odlično poznaju njemački jezik, književnost i kulturu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobjednica 'Maxa II' dobila je najviše ocjene stručnog žirija te nagradu varaždinske putničke agencije Galileo travel - izlet u Gardaland za dvije osobe, kao i posebnu nagradu Školske knjige.

Drugo mjesto osvojile su Sara Gašparić i Leonarda Hanžek iz Srednje škole Krapina, a nagradile su ih OTP banka i Školska knjiga, kao i trećeplasirane Leu Kramarić, Lanu Srednoselec i Viktoriju Žunar iz Srednje škole Ivanec te četvrtoplasirani dvojac - Mihael Klamfel i Edo Tomašek iz Prve privatne gimnazije s pravom javnosti Varaždin.

Petoplasirani je Igor Cepetić iz Obrtničke škole Koprivnica, a njega je nagradila tvrtka Shooster.

Ni jedan sudionik iz ukupno 16 škola, koliko ih se odazvalo ovogodišnjem talent-showu 'Max sucht den Superstar', nije otišao praznih ruku.

Voditeljica Max tima profesorica Melanija Klarić nije krila zadovoljstvo ovogodišnjim odazivom škola i prezentiranim natjecateljskim dosezima. Zadovoljstvo nije krila ni ravnateljica Gospodarske škole Varaždin Katica Kalogjera Novak. koja je otvorila talent-show, napomenuvši da se projekt 'Max sucht den Superstar' pokazao odličnim.

U okviru te zabavno - natjecateljske priredbe otvorena je i zajednička izložba radova troje varaždinskih slikara - Sandre Horvat, Nedjeljka Klarića i Zorana Miljkovića, koji su se predstavili uljima na platnu i akvarelima različite tematike.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci