U restoranu Đurina hiža izložba 17 radova mlade umjetnice Lane Gugić

Popularni restoran Đurina hiža iz Varaždinskih Toplica ovih dana postao je pravi ‘etno-art’ restoran, nakon što su na zidove ovog restorana postavljene umjetničke slike autorice Lane Gugić.

O Laninom hobiju, ručnom oslikavanju tenisica, slikanju i ostalom kreativnom izražavanju pisali smo nedavno na našem portalu.

> Lana Gugić iz hobija ručno oslikava tenisice, platna, tkanine, zidove

Prije nekoliko mjeseci sam se upoznala s vlasnikom restorana kojemu su se moji radovi veoma svidjeli. Tako je krenula suradnja i nakon što sam izložbu spremala tri mjeseca, ovih je dana izložena u restoranu – rekla je Lana te dodala kako izložbu čini 17 radova napravljenih tehnikom ulje na platnu i akril, a naslikani su motivi grada Varaždina, dok su dvije slike s motivom mora.

– Veoma mi je drago što imam prilike izlagati svoje radove, s obzirom da u travnju planiram prijaviti članstvo u Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Varaždin pa će mi ovo će biti dobra referenca – kazala je.

Postav izložbe bit će izložen neko vrijeme u Đurinoj hiži, slike su za prodaju, a ukrašeni zidovi zasigurno su dodatni ‘mamac’ za posjetu ovog restorana, uz odličnu klopu, fina vina i ugodan ambijent.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije