Toplički učenici uputili božićnu čestitku na njemačkom djelatnicima Županije

Učenici Osnovne škole Ivana i Antuna Kukuljevića iz Varaždinskih Toplica su u pratnji svojih nastavnica i ravnateljice škole Goranke Štefanić posjetili Županijsku palaču te dužnosnicima i zaposlenicima uputili pjevnu božićnu čestitku na njemačkom jeziku.

Tako su zamjeniku župana Varaždinske županije Alenu Kišiću, predsjednici Županijske skupštine Dubravki Biberdžić, te svim zaposlenicima čestitali sretne i ugodne Božićno-Novogodišnje blagdane, a pjevanjem božićnih pjesama su stvorili pravi božićni ugođaj te unijeli dašak blagdanske atmosfere u Županijsku palaču.

Već tradicionalno uoči Božića, učenici Topličke Osnovne škole posjećuju Županijsku palaču i na taj način uljepšavaju Božićne blagdane, ali i promoviraju učenje njemačkog jezika.

Zamjenik župana se zahvalio učenicima na posjeti te im zaželio mirne i vesele predstojeće školske praznike.

– Ovo je zaista lijepa gesta topličkih učenika i uvijek nam je drago kada ih možemo ugostiti. Lijepo ih je čuti kako pjesmom nagovještaju dolazak Božićnih blagdana, a mora se priznati i da dobro govore njemački jezik – rekao je Kišić te pohvalio ravnateljicu i nastavnike škole te sve učenike koji ostvaruju značajne uspjehe na mnogim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Treba istaknuti kako je toplička škola ‘Škola partner budućnosti Saveznoj Republici Njemačkoj‘ jer je već nekoliko godina zaredom u programu pojačanog učenja njemačkog jezika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije