Rotary klub Varaždin humanitarnom predstavom pomaže oboljelima od autizma

U prostorijama Rotary kluba Varaždin 1181, jučer je, u četvrtak, održana konferencija za novinare povodom nove humanitarne akcije kluba, s ciljem prikupljanja sredstava za Udrugu ‘Stakleno zvono’, koja pomaže osobama s autizmom sa varaždinskog područja.

Ovog puta, Rotary Club Varaždin 1181 je pozvao sve one koji se žele slijedeće subote dobro zabaviti a ujedno i pomoći Udruzi ‘Stakleno zvono‘, na urnebesnu komediju ‘PivoMire Gavrana u režiji Helene Buljan. U glavnim ulogama nastupaju glumci Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran iz Teatra Gavran.

Predstava će se održati u subotu 28. studenoga u 20 sati u Gledalištu HNK Varaždin u Varaždinu.

– Pozivamo sve sugrađane i prijatelje da nam se pridruže u ovom kulturno-humanitarnom događaju te da svojom nazočnošću i doprinosom najneposrednije podrže ovu hvalevrijednu akciju pomoći Udruzi koja svesrdno pomaže osobama s autizmom – istaknuo je Darko Mehun, predsjednik Rotary Cluba Varaždin 1181.

Ulaznice po cijeni od 100 kuna za mjesto u parteru, 150 kuna za mjesto u loži te 50 kuna za balkon, mogu se kupiti na blagajni HNK te u Galeriji Klarić u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije