Besplatna predstava ‘Plava boja snijega’ ove subote u Županijskoj palači

Povodom obilježavanja Dana županije, Varaždinska županija, u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu, odlučila je razveseliti svoje male građane te im pokloniti besplatno uživanje u kazališnoj predstavi. Predstava će se održati u subotu, 5. rujna u Atriju Županijske palače, Franjevački trg 7, Varaždin s početkom u 9.30 sati.

Predstavu za djecu ‘Plava boja snijegaGrigora Viteza izvest će članovi Kazališnog studija mladih HNK u Varaždinu. Namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta, a duhovite poveznice s nebulozama iz svakodnevnog života pronaći će i odrasli. Naime, to je jedna vrlo neobična priča u kojoj se za svoju ljubav bore jedan pastir i jedna princeza, a prijeti im strašni general Razbinos.

Građani zainteresirani za gledanje predstave mogu besplatne ulaznice rezervirati telefonski radnim danom do četvrtka, 3. rujna, od 7.30 do 15.30 sati na 042/390-545.

Moguće je rezervirati maksimalno tri karte po osobi za dječju predstavu. Ulazak na predstavu bit će moguć isključivo uz prethodno izvršenu rezervaciju ulaznica.

U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, Ul. Augusta Cesarca 1, 42000, Varaždin s početkom u 10 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije