Ivanec i Radovan: Krenuli intenzivni radovi na uređenju dječjih igrališta

Počeli su radovi na uređenju dječjeg igrališta u malom ivanečkom parku u Malezovoj ulici. Iako će se u narednih godinu dana urediti pješačka staza i obnoviti urbana oprema, u prvoj fazi uređenja na kojem se intenzivno radi ovih dana, uredit će se malo dječje igralište.

Kako bi se našoj djeci omogućilo što više sadržaja za igranje i druženje, tvrtka Ivkom koja je ujedno putem provedenog postupka nabave bila najbolji ponuditelj, postavit će pet različitih igraćih sprava prikladnih za dječju zabavu i razbibrigu.

Ukupna vrijednost je oko 86 tisuća kuna, a radovi su započeli 13. srpnja.

Također, radovi na dovršetku uređenja dječjih igrališta na području Ivanca i Radovana ponovo su u punom jeku.

U Ulici Akademika Ladislava Šabana radi se na proširenju pješačkih staza, postavljanju urbane opreme, klupa, koševa za smeće i rasvjete, a planira se i sadnjom grmolikog bilja urediti cjelokupan okoliš.

Osim toga, krenuli su i radovi na postavljanju dječjih sprava na igralištu u Radovanu.

Ovaj projekt vrijedan je oko 112 tisuća kuna.

Osim Grada Ivanca, u uređenju dječjih igrališta sudjelovala je Udruga ‘Ivanečko sunce’ kojoj su za postavljanje novih sprava i antitraumatskih podloga za djecu s posebnim potrebama novac putem javnog natječaja donirali HBOR u iznos od 25 tisuća kuna, Zaklada ZAMAH u iznosu od 11 tisuća kuna, dok je tvrtka Itas Prvomajska zahvaljujući svom poslovnom partneru, njemačkoj tvrtki Kunzmann, donirala tisuću eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije