Lumini shopping centar priređuje najbolji rođendanski party u regiji!

Lumini, omiljena destinacija za shopping i zabavu, slavi rođendan i priprema popuste, no i ROĐENDANSKI GALA KONCERT NINE BADRIĆ, nastup Zagrebačkih mališana i Luke Vidovića, nagradnu igru i još bezbroj rođendanskih iznenađenja!

Kako bi se svi posjetitelji odlično zabavili na rođendanu Lumini centra, priprema se dosad nezapamćena fešta koja će potrajati od petka, 27. ožujka do nedjelje, 29. ožujka.

Sva tri dana slavlja trajat će nagradna igra u kojoj može sudjelovati svaki kupac i okušati sreću u borbi za tri vrijedne nagrade: prva nagrada je rođendanski shoppingpoklon bon Lumini centra u iznosu od 2.000 kuna; druga nagrada je spa vikend za dvije osobe u hotelu Spa Golfer 4* u termama Sv. Martin; treća nagrada je poklon bon Lumini centra u iznosu od 500 kuna. Dobitnike ćemo znati već u nedjelju 29.3. u 20:00 sati kada će javno izvlačenje voditi poznati glumac i voditelj Boris Mirković.

Kako niti jedan rođendan ne može proći bez rođendanske torte, Lumini u petak, 27. od 18:00 sati časti besplatnom tortom.

A prije nego što se prepustite slatkim zalogajima, imat ćete priliku okušati sreću u obiteljskoj shopping utrci od 17:00 do 18:00 sati. Cilj igre je u trgovinama Lumini centra obaviti kupovinu deset ključnih proizvoda koje određuje žiri. Pobjednik je obitelj koja ima najbrže prolazno vrijeme te koja se nalazi najbliže definiranom iznosu kupnje, a da utrka bude napetija, članovi žirija pratit će obitelji u njihovim kupovinama i paziti da ne koriste mobitele, kalkulatore ili druge naprave za računanje. Za ovu nagradnjaču koja donosi vrijedne nagrade, moguće se prijaviti na info@lumini.hr ili osobno na Lumini info pultu.

Događajima najbogatiji dan slavlja, rođendanska subota, proći će u znaku glazbe. Počinjemo veselo već od jutra jer od 10:00 sati počinju nastupi plesnih i glazbenih skupina iz Varaždina, nakon kojih oko 11:00 sati slijede posebni gosti, malene zvijezde, dječji zbor Zagrebački mališani.

Rođendanski karaoke show slijedi u 12:00, pa ponovo u 19:00 sati. Prijaviti se možete na licu mjesta na info pultu ili na info@lumini.hr, a sve što trebate je znati barem jednu pjesmu Nine Badrić jer naime, karaoke su samo uvertira u ROĐENDANSKI GALA KONCERT NINE BADRIĆ koji počinje u 20:00 sati! Pobjednicima karaoka također se smiješe vrijedne nagrade kao i prilika da refren pobjedničke pjesme otpjevaju uživo s Ninom na rođendanskoj pozornici.

Nedjelja uz Luku Vidovića, te još nagrađivanja! Najpoznatiji hrvatski iluzionist Luka Vidović svojim će najnovijim trikovima razveseliti i male i velike posjetitelje Lumini centra. Lukin iluzionistički show moguće je pogledati u jutarnjem terminu u 12 sati i popodnevnom u 17 sati.

Za kraj slavlja u nedjelju, od 17:00 do 18:00 sati, ponovit će se još jedan krug obiteljske shopping utrke s vrijednim nagradama.

Na svoj rođendan, Lumini centar nije zaboravio ni one najmlađe za koje je u subotu i nedjelju od 14 do 18 sati pripremio niz zabavno edukativnih radionica.

Na radionicama, koje su tematski povezane s nadolazećim blagdanom Uskrsa, mališani će uz pomoć animatora imati priliku postati vrhunski profesionalci u izrađivanju maske zečića, velike rođendanske čestitke, ukrašavaju uskršnjih jaja te se družiti s maskotom uskršnjeg zeca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije