NAJMLAĐI ČLAN Srakar Nino Kovačić novorođenog sina učlanio u Hajduk

Mama Bugarka, tata Varaždinac, a njihov sinčić Dion, rođen u Njemačkoj – najmlađi član Hajduka! Čudesna priča stiže iz Mannheima gdje je jučer svjetlo dana prvi put ugledao mali Dion Kovačić, prvo dijete Radine Ivanove i Nina Kovačića, piše Slobodna Dalmacija.

Iznenadio je roditelje rodivši se tri tjedna prije termina i to jučer oko 5 sati ujutro. Niti četiri sata kasnije već je bio učlanjen u Hajduk kao njegov najmlađi član!

Još umoran, ali presretan nakon najsretnijeg trenutka u životu, ponosni tata Nino javio se iz Mannheima, grada na jugozapadu Njemačke, negdje na pola puta između Frankfurta i Stuttgarta.

– Živi smo i zdravi, a mali je super! Čim se rodio, javio sam sestri Željki koja živi u Splitu da ga učlani u Hajduk.

Odmah mu je kupila sve moguće klupske rekvizite… Ponosan sam što je Dion najmlađi član kluba. Termin je bio u lipnju, no mali je bio velik i nestrpljiv, morao je izaći! – pričao je Nino dok je išao u posjet mami Radini i njihovu malom klupku sreće. Njih dvoje žive i rade u Mannheimu, tamo su se i upoznali, a sin im se rodio baš na godišnjicu veze!

Sigurno se pitate, i to s punim pravom, pa otkud ženi iz Bugarske i muškarcu iz Varaždina ovolika strast za Hajdukom? Nino objašnjava:

– Ja sam iz okolice Varaždina, iz naselja Sračinec i odmalena navijam za Hajduk. Ni od koga tu ljubav nisam naslijedio jer nitko u mojoj blizini nije navijao za Hajduk. Sjećam se da me kum vodio na utakmicu Varteks – Hajduk 1994. Kad je Varteks zabio, nisam se ni mrdnuo, a kad je Hajduk zabio skakao sam od sreće! Kasnije kad sam odrastao, znao sam i stopirati do Splita samo da odem na utakmicu.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije