Vijesti / Društvo

Bolji uvjeti za rad

VRIJEDNA DONACIJA Varaždinska bolnica dobila dva klima uređaja za operacijsku salu

VRIJEDNA DONACIJA Varaždinska bolnica dobila dva klima uređaja za operacijsku salu
Opća bolnica Varaždin

Klima uređaj je društveno koristan poklon za bolnicu i za same pacijente.

Opća bolnica Varaždin dobila je još jednu vrijednu donaciju, a članovima zajednice koji prepoznaju potrebu bolnice za poboljšanjem usluge prepoznala je i varaždinska tvrtka Marker.

Darovala je dva klima uređaja za operacijsku salu čime će se nedvojbeno utjecati na kvalitetu uvjeta rada u operacijskoj sali kao i na samu kvalitetu izvođenje operacijskih zahvata.

– Tvrtka Marker s kojom surađujemo, osim što je pomogla u približavanju bolnice u orijentiranosti na pacijenta, pristupačnosti naših usluga i podizanju kvalitete naših usluga putem IT tehnologija, ovog puta nam je poklonila vrlo vrijednu donaciju – dvije klime za operacijsku salu koje će uvelike poboljšati uvjete rada u operacijskim salama što nam je izuzetno važno kako bi povećali zadovoljstvo pacijenata u našoj bolnici. I na tome smo im zahvalni – kazao je Damir Poljak, zamjenik ravnatelja varaždinske Opće bolnice, koji je s pomoćnicom ravnatelja za sestrinstvo Anicom Sekovanić primio predstavnike tvrtke Marker, direktora Ivicu Kruheka i člana uprave Domagoja Markanovića.

Važnost ove donaciju potvrdio je i vršitelj dužnosti voditelja Službe za kirurške bolesti Marko Hlebar, dr. med., koji je naglasio kako je svako unaprjeđenje uvjeta rada u bolnici dobrodošlo te kako je i to uvijek cilj jer se tako pruža bolja usluga pacijentima.

Ivica Kruhek, direktor tvrtke Marker, pojasnio je razlog zašto su se odlučili na ovu donaciju, kazavši da tvrtka ima određeni budžet namijenjen za poklone poslovnim partnerima. Uvidjevši kako nebrojeno puta neki pokloni brzo izgube smisao, odlučili su ovog puta pokloniti nešto drugačije – nešto što će zapravo biti nagrada klijentu.

Tako su odlučili pokloniti upravo klima uređaj kao društveno koristan poklon za bolnicu i za same pacijente.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!