Vijesti / Društvo

Podrum ponedjeljkom

Projekcija dokumentarnog filma 'Poštovana predsjednice!' 2. ožujka u Centru za mlade Varaždin

Projekcija dokumentarnog filma 'Poštovana predsjednice!' 2. ožujka u Centru za mlade Varaždin
Centar za mlade Varaždin

- Ovaj polusatni film je poetski dokumentarac u kojem se autor, objašnjavajući vlastito iskustvo života u Hrvatskoj Kostajnici obraća sada već bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović - stoji u najavi.

U ponedjeljak, 2. ožujka, s početkom u 19 sati u podrumu Centra za mlade održat će se projekcija dokumentarnog filma 'Poštovana predsjednice!' autora Daniela Pavlića.

- Ovaj polusatni film je poetski dokumentarac u kojem se autor, objašnjavajući vlastito iskustvo života u Hrvatskoj Kostajnici te pripovijedajući njenu povijest, obraća sada već bivšoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović - stoji u najavi. 

Daniel Pavlić je rođen 1974. godine u Sisku, a cijelo djetinjstvo proveo u Hrvatskoj Kostajnici u koju se vraća i nakon studija. Radi kao voditelj Filmskog centra Doma kulture u Sisku. Osim što se bavi umjetnošću, vodi i udrugu mladih koja je ostavila traga po regiji po aktivizmu za očuvanje prirode i okoliša. Organizator je i idejni začetnik Smaragdnog ekološkog film festivala SEFF-a, PRESS film festivala, te Revije dokumentarnog filma Fibula u Sisku.

- Prije same projekcije kroz razgovor s autorom najavit ćemo film. Događaj je besplatan i otvoren za javnost - poručuju organizatori.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!