Vijesti / Društvo

zle namjere?

VAŽNA OBAVIJEST Onemogućeno objavljivanje vijesti na Facebook stranici Grada Ivanca

VAŽNA OBAVIJEST Onemogućeno objavljivanje vijesti na Facebook stranici Grada Ivanca
Grad Ivanec

Blokirane su sve dosadašnje preporuke, odluke, pozivi i sve druge informacije koje se odnose na sprečavanje zaraze koronavirusom.

- Zbog ozbiljne sumnje u to da su iz krajnje zlih namjera pojedinci onemogućili redovito objavljivanje vijesti na Facebook stranici Grada Ivanca, molimo sve građane da, koliko god je moguće, informacije i vijesti vezane uz aktualnu epidemiološku situaciju do daljnjega prate na web stranici Grada Ivanca www.ivanec.hr ili na portalima/FB stranicama eIvanec i sjeverni.info, koji prenose sve relevantne obavijesti Grada - objavljeno je danas na službenim stranicama Grada Ivanca.

Blokirane su sve dosadašnje preporuke, odluke, pozivi i sve druge informacije koje se odnose na sprečavanje zaraze coronavirusom, uključujući i za to vezano priopćenje gradonačelnika M. Batinića.

- U uvjetima kada o pojedinim važnim informacijama ovise, doslovce, životi građana, malo je reći da je ovo sramotno te da je ovom prljavom rabotom (ne)poznat netko najdirektnije ugrozio zdravlje naših građana - stoji u priopćenju.

Grad Ivanec o ovome je zatražio intervenciju svih nadležnih organa.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!