Vijesti / Društvo

HUMANO

Grad Varaždin i Zaklada solidarnosti najavili početak dostave paketa za 300 bolesnih i nemoćnih umirovljenika

Grad Varaždin i Zaklada solidarnosti najavili početak dostave paketa za 300 bolesnih i nemoćnih umirovljenika
Grad Varaždin

U paketu se uz uobičajenu domaću šunku i hren nalazi i kutija s keksima.

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, Grad Varaždin i Zaklada solidarnosti Grada u suradnji sa Trgovačkim poduzećem Branka d.o.o., najavili su početak dostave paketa za 300 bolesnih i nemoćnih umirovljenika sa najnižim primanjima sa područja grada Varaždina.

Pakete će na kućne adrese sukladno popisu koji je pripremila Udruga umirovljenika Grada Varaždina dostaviti aktivisti Gradskog društva Crvenog križa Varaždin.

Gradonačelnik, dr. sc. Ivan Čehok napomenuo je kako je ova akcija samo jedna od mjera koje Grad poduzima u okviru skrbi za svoje najstarije sugrađanke i sugrađane te pokazatelj izvrsne suradnje Grada, Zaklade, Udruge umirovljenika, Crvenog križa i lokalnih gospodarstvenika. U paketu se uz uobičajenu domaću šunku i hren nalazi i kutija s keksima, donacija 'Branke d.o.o'.

Zaklada solidarnosti za navedene poklone osigurala je ukupno 21.000,00 kuna.

- Sretan Uskrs svim građankama i građanima grada Varaždina tom su prigodom zaželjeli uz gradonačelnika i direktorica 'Branke d.o.o'., Branka Jakovljević, v. d. upraviteljice Zaklade solidarnosti Grada Varaždina, Darinka Hajduk Vučić,  predsjednik Udruge umirovljenika Grada Varaždina, Viktor Mrzlečki te ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Varaždin,  Sandra Mintas - stoji u priopćenju.

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!