Dani vjenčanja 18. i 19. studenog u Areni Varaždin uz brojne izlagače

Priredba pod nazivom ‘Dani vjenčanja u Varaždinu 2017’ održava se 18. i 19. studenog u varaždinskoj Areni od 10 do 19 sati.

Uz velike pogodnosti za mladence, predstavljanje izlagača i nagradne igre za posjetitelje pripremljen je bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju. Program vodi Andrea Loparić, voditeljica VTV-a.

Ulaz za posjetitelje je besplatan, a kako je cijela sajmska priredba humanitarnog karaktera, umjesto plaćanja ulaznica svaki posjetitelj može ostaviti dobrovoljni prilog u posebnim kutijama na ulazu u sajamsku dvoranu.

Svi dobrovoljni prilozi predat će se Društvu distrofičara invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina.

Modne revije se realiziraju u suradnji sa velikim modnim kućama, salonima vjenčanica i varaždinskim modnim kreatorima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadnog dijela Hrvatske u produkciji Marijane Gregurić.

Na modnoj reviji se po prvi put na Danima vjenčanja ove godine bira i Miss dana vjenčanja.

U organizaciji Ceha frizera Varaždinske županije, frizerski saloni će imati prezentaciju najljepših i najmaštovitijih vjenčanih frizura.

Vizašisti će imati cjelodnevno besplatno šminkanje i prezentaciju dnevnog i večernjeg make up-a.

Ugostitelji će imati cjelodnevne prezentacije i degustacije. Organizator je pripremio iznenađenja za buduće mladence i posjetitelje.

Cjelodnevnu gastronomsku ponudu imat će Bistro Time Out koji je u sklopu sajamske dvorane.

Na priredbi će se predstaviti frizerski saloni, saloni vjenčanica, modni saloni za žene i muškarce, modni kreatori, zlatari i proizvođači nakita, trgovine, cvjećari i aranžeri, ugostitelji, slastičari, najmodavci vozila, limuzina i kočija, foto i video studiji, restorani, najmodavci svadbenih dvorana, udruge, OPG-i i najmodavci šatora i pagoda, bendovi, tamburaši, pjevači i drugi.

Organizator događaja je Tin marketing d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije