Predstavljanje inicijative ‘Here We Grow’ 16. studenog u Tehnološkom parku

U četvrtak, 16. studenoga, od 18 do 20 sati u Tehnološkom parku Varaždin održati će se predstavljanje inicijative koja se bavi temama žena u poduzetništvu pod nazivom ‘Here We Grow’ na temu ‘Put ka uspjehu iz rodne perspektive’.

Osnovni ciljevi ove inicijative su promicanje i poticanje ženskog poduzetništva, umrežavanje žena na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini kroz evente i druženja, pružanje podrške i potpore ženama u poslovanju te upoznavanje s relevantnim projektima i inicijativama iz tema ženskog poduzetništva.

Na događaju će gostovati Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže ženskog poduzetništva, Asja Lajtman Bosilj, poslovna savjetnica i direktorica tvrtke Avus d.o.o, Nina Begičević Ređep, prodekanica FOI-a i predstavnica znanstvene zajednice, Kaja Pavlinić, studentica FER-a i predstavnica studenske zajednice, Janja Banić, ravnateljica 1. gimnazije i predstavnice obrazovne zajednice te Karla Čović, trostruka Iron (Wo)men sportašica i kineziologinja.

Događaj će moderirati Emilija Stručić Skočibušić iz Tehnološkog parka Varaždin i Sanja Ostroški iz Hrvatske udruge poslodavaca – Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije