OPASNOST Cigle padaju iz dimnjaka, a komunalni redari ne reagiraju na prijavu

Na jednoj od kuća u Zagrebačkoj ulici dimnjaci opasno prijete da bi se mogli urušiti i ozlijediti prolaznike.

Upozorio nas je na tu opasnost čitatelj, navodeći da je slučaj prijavljen nadležnim službama.

– Moja je supruga kontaktirala komunalni odjel prije tri mjeseca. Zaprimili su njezinu pritužbu, no ništa se nije dogodilo. Ponovo je zvala mjesec dana kasnije i tada joj je rečeno da je prijava ‘u ladici’ jer je komunalni redar koji je napravio prijavu na godišnjem odmoru. Od tada su prošla dva mjeseca – kaže čitatelj.

Dodaje da je slučaj prijavljen nakon što je njegova supruga na tome mjestu doživjela, vraćajući se s posla, da cigla iz dimnjaka padnje pred nju.

– Pitanje je vremena kada će netko stradati. Ne razumijem da komunalne službe nisu spremne baš ništa poduzeti po tom pitanju – nezadovoljan je naš sugrađanin.

Ovaj slučaj ponovno smo prijavili nadležnima, putem GRIC-a, Gradskog reklamacijsko-informacijskog centra, na adresi gric.varazdin.hr.

Riječ je o usluzi na raspolaganju svim građanima Varaždina. Na jednom mjestu moguće je uputiti pitanja iz domene gradskih službi i ustanova i dobiti odgovore na njih te pratiti status svoje prijave. Također, tu je i besplatni broj telefona GRIC-a: 0800-0042.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije