Vijesti / Društvo

Festivali na sve strane

FANTASTIČNE VIJESTI Špancirfesta nema, no spremaju se druge manifestacije. Evo o čemu se radi

FANTASTIČNE VIJESTI Špancirfesta nema, no spremaju se druge manifestacije. Evo o čemu se radi
Varaždinski.hr

Neslužbeno doznajemo kako Laufanje nije jedina manifestacija/festival koji se organizira.

Danas je otvoren događaj na Facebooku pod imenom 'Laufanje'. Održat će se od 21. do 30. kolovoza 2020. u parku Vatroslava Jagića i izgledno je da će biti svojevrsna 'zamjena' za Špancirfest.

Organizacije se prihvatio Show Concept. Kontaktirali smo Roberta Magića koji nam je rekao nešto više o tome što se sprema.

- Ljetni event, potpuno drugačiji nego Biergartena. Na istom mjestu bit će pozornica, bit će odličnih glazbenih programa, pozvali smo jednog od najboljih europskih koktel majstora. Bit će jedna pivnica, vinska kućica s probranim vinima i multi-šank gdje će biti sve ostalo za popiti. Hrana će također biti uključena, Under the Glove, Street Meat i Living Rooms ponuda. Bit će i dodatnih sadržaja poput brice, tattooe majstora i sličnih stvari. Koncept se još do kraja razrađuje – rekao nam je Magić iz Show Concepta.

Od sljedećeg tjedna znat će se i više informacija.

Neslužbeno doznajemo kako Laufanje nije jedina manifestacija/festival koji se organizira. Prema našim saznanjima neke manifestacije održat će se na Trgu Miljenka Stančića, Centru za mlade P4 i u dvorištu palače Sermage, gdje je za vrijeme Špancirfesta bio smješten Vinski grad. 

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!