Vijesti / Društvo

cross liga čevo

'OPAKA UTRKA' NA ČEVO Trčanje i gemišti četvrti put zajedno na pohodu prema vrhu

'OPAKA UTRKA' NA ČEVO Trčanje i gemišti četvrti put zajedno na pohodu prema vrhu
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Bit utrke je da se od starta do cilja mora popiti 2 litre gemišta, raspoređenih kroz 4 stanice.

U subotu, 22. kolovoza 2020. od 15 sati održat će se 4. Opaka utrka u organizaciji Cross lige Čevo.

- S obzirom da je i 3. 'Opaka' utrka ispala 'opako' dobro, bilo bi lijepo da i dalje nastavimo u istom tonu. Lijepo se sjetiti onog prekrasnog druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih 'trkača'. Zaista je uvijek bilo nešto u zraku s puno pozitivnih vibracija i želja je da to ponovimo ove godine. Ako može još i bolje – play lista i druga iznenađenja već čekaju – poručuju organizatori.

Velik interes zahtjeva i vlastitu odgovornost. Utrka će se održati, bez obzira na vremenske uvjete, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena, a bit utrke je da se od starta do cilja mora popiti 2 litre gemišta, raspoređenih kroz 4 stanice.

1. Stanica je START, Caffe City – pola litre gemišta

2. okrepa je na cca 1100 metara – pola litre gemišta

3. okrepa je na 2,2 kilometra – pola litre gemišta

4. Cilj na 2,7 kilometara pod križem na vrhu – pola litre gemišta

- Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i 'zadnja kap' popije na cilju. Okrepna stanica se 'napušta' tek kad se popije ukupna količina od 1/2 litre. Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane 'rigoroznih' sudaca – objašnjavaju organizatori.

- Kotizacija za ovu utrku i ove godine iznosi 140 kn jer će svi natjecatelji u 'startnom paketu' osim 'litara gemišta' dobiti: zakusku na cilju, jedinstvenu dry fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za našu utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i 'opako drugo poluvrijeme'. S obzirom na svu ovu 'ozbiljnost', još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na vlastitu odgovornost – navode iz Cross lige Čevo.

Prijave su ograničene na samo 99 natjecatelja tako da se primaju do 10. kolovoza.

Prijaviti se možete OVDJE

>>> Događaj na Facebooku

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!