Vijesti / Društvo

krenla prodaja karata za veliki pivski 'event'

PIVSKI FESTIVAL KOD ARENE Iduće subote, 9. srpnja, se održava 4. UPS Fest

PIVSKI FESTIVAL KOD ARENE Iduće subote, 9. srpnja, se održava 4. UPS Fest
Ilustracija/Arena Varaždin

Krenule karte u prodaju, za 'samo' 200 kuna možete isprobati do 100 vrsta piva, uz klopu. Posjetitelje čekaju i razna natjecanja - Beer Mile, eksanje i ispijanje ljutog čili piva.

U subotu, 9. srpnja 2022. godine, kod Arene Varaždin od 15 sati održat će se četvrto izdanje UPS Festa – festivala i natjecanje kućnih pivara.

UPS Fest organizira Udruga pivara Sjever, koja okuplja brojne male pivare sa sjevera Hrvatske, a zamišljen je kao druženje i natjecanje kućnih pivara.

Koncept festivala je jednostavan. Pivari kuhaju pivo i nude ga posjetiteljima festivali koji sve što trebaju je osigurati čašu za degustiranje – ulaznicu za ovaj 'all you can drink' događaj.

Cijena ulaznice je 'samo' 200 kuna, za što se može popiti neograničena količina piva, uz porciju hrane. Vrijedi napomenuti da će na festivalu biti gotovo stotinu različitih piva.

Ulaznica se može kupiti na sljedećem linku --> https://u-p-s.hr/ticket/rezervacija.php?fbclid=IwAR33di6tHfPXX08UD6tqqFsCn7HTahH63ufrdopQTuIMKAbEhfxoz83Ugao

Osim za pivare, na festivalu se održavaju i tri natjecateljska događaja za posjetitelje. Prvi je Beer Mile – utrka koju trči 30 najspremnijih pivoljubaca koji se natječu u trčanju pivske milje (4 kruga po 402 metra) uz obvezu da na ulasku u svaki krug popiju 3 deci pive do zadnje kapi.

Drugo natjecanje je ono u ispijanju ljutog piva. Radi se o festivalskom pivu začinjenom ljutim ekstratima čilija za najhrabrije i najizdržljivije. Treće natjecanje je klasično 'eksanje', odnosno tko najbrže može popiti pivo.

Na UPS Festu bit će i bogate gastronomske ponude te glazbeni program koji će voditi DJ Ante Ljubičić.

Organizator je Udruga pivara Sjever.

Najnovije

Reci što misliš!