Vijesti / Društvo

Centar za mlade i nezavisnu kulturu

PODRUM PONEDJELJKOM Izložba fotografija Jurice Galekovića u P4

PODRUM PONEDJELJKOM Izložba fotografija Jurice Galekovića u P4
Vanima

Izložba pod nazivom 'Poetika tijela'.

U ponedjeljak, 21. studenog, s početkom u 19 sati u varaždinskom Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4 bit će održano otvorenje izložbe fotografija Jurice Galekovića pod nazivom „Poetika tijela“.

Riječ je o jednoj u nizu izložbi odabranih u sklopu programa „Podrum ponedjeljkom“, a koji javnosti prezentira mlade afirmirane i neafirmirane autore.

Bit će izloženo petnaestak crno bijelih fotografija, a riječ je o aktovima koje predstavlja ovaj fotografski entuzijast. Na petnaestak izložbi priređenih u sklopu treće sezone programa „Podrum ponedjeljkom“ predstavljene su grafike, ilustracije, slike i skulpture i fotografije čime je znatno obogaćena ponuda vizualne kulture u gradu Varaždinu i šire.

Time VANIMA ostvaruje zacrtane planove, afirmirajući mlade autorice i autore omogućivši im predstavljanje široj varaždinskoj publici. 

Program „Podrum ponedjeljkom“ u podrumu Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 u Varaždinu organizira varaždinski Filmsko-kreativni studio VANIMA, a financijski ga podržava grad Varaždin i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.