Vijesti / Društvo

Zimski festival

Advent u Varaždinu sve je bliže: Nekoliko dana dijeli nas od šarmantne zimske manifestacije

Advent u Varaždinu sve je bliže: Nekoliko dana dijeli nas od šarmantne zimske manifestacije
TZ grada Varaždina

U tijeku je uređenje grada.

U subotu, 26. studenog, počinje Advent u Varaždinu, jedan od najšarmantnijih i najromantičnijih zimskih festivala u Hrvatskoj.

Sve do početka siječnja, na čak osam lokacija u predivno uređenoj povijesnoj jezgri Varaždina, održat će se nevjerojatni niz od 110 programa svih vrsta, boja i oblika za sve ukuse i uzraste. Topli, mirisni i romantični Advent u Varaždinu bio je pravi prošlogodišnji hit, a u 2022. poziva posjetitelje da dođu i otkriju čaroliju koja ga čini toliko traženim, zanimljivim i nezaboravnim te zimu u Varaždinu - toplom!

No, prije nego što u Varaždin, u toplini zime, druženju, zabavi te okusima i mirisima blagdana pristigne uživati na tisuće posjetitelja, grad se mora urediti, ušminkati i dotjerati kako bi čarolija bila potpuna.

Ovih se dana predivne povijesne varaždinske ulice, trgovi i šarena pročelja njegovih raskošnih palača i kuća užurbano pripremaju kako bi magija tisuća lampica i blagdanskih ukrasa mogla stvoriti nezaboravnu kulisu atmosferi, zvukovima i mirisima toplog adventskog Varaždina.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.