Vijesti / Društvo

PRAVNI SAVJETI

Pravna klinika u Varaždinu 23. ožujka

Pravna klinika u Varaždinu 23. ožujka
Domagoj Sever

Trebate li pravnu pomoć, iskoristite je, usluga je za građane besplatna.

Pravna klinika održat će se u Varaždinu, u četvrtak 23. ožujka, na adresi Trg kralja Tomislava 1, Gradska uprava, od 10 do 14 sati, izvijestili su Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Riječ je o projektu koji građanima omogućuje dobivanje besplatne pravne pomoći. Pravna klinika djeluje kao sastavnica Pravnog fakulteta u Zagrebu u čijem radu sudjeluju studenti, a svoja vrata je otvorila u listopadu 2010. godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pravna klinika sudjeluje u sustavu pružanja besplatne pravne pomoći te u svom radu primjenjuje ključne vrijednosti pravne struke. Profesionalnost se promiče u kontaktu sa strankama, kao i javnosti. Kao pružatelji pravne pomoći, studenti svakoj stranci pristupaju jednako, kroz neposredan razgovor. Rad naših kliničara kontroliran je od strane naših akademskih mentora, odnosno profesora Pravnog fakulteta u Zagrebu i odvjetnika te nam se svaka stranka može s povjerenjem obratiti.

U sklopu projekta Vanjske klinike koji Pravna klinika provodi već devetu godinu, studenti kliničari odlaze u gradove izvan Zagreba i pružaju pravnu pomoć, odnosno preuzimaju slučajeve i daju opće pravne informacije te pravna mišljenja, korisnicima, koji nisu u mogućnosti doći u prostorije Pravne klinike u Zagrebu.

Više o Pravnoj klinici: https://klinika.pravo.hr/

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.