Vijesti / Društvo

LIJEPA GESTA

Bučina ulja s međunarodne izložbe donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

Bučina ulja s međunarodne izložbe donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji
Varaždinska županija

Pročelnik dr.sc. Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa mr.sc. Anti Šoli uručio je oko četrdeset litara ulja,

Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju već tradicionalno organizira u mjesecu svibnju daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa najkvalitetnijim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi.

Tako je i ove godine nakon održane 5. međunarodne izložbe bučinih ulja Alpe – Adria i 12. izložbe bučinih ulja Hrvatske, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša dr.sc. Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa mr.sc. Anti Šoli uručio oko četrdeset litara ulja, među kojima su ulja koja su nagrađena zlatnim, srebrnim te brončanim medaljama.

Ravnatelj Šola zahvalio se Varaždinskoj županiji na tradicionalnoj donaciji.

- Radi se o predivnoj gesti Županije, kojoj i ove godine od srca zahvaljujem. Ovo je još jedan dokaz naše odlične suradnje, a upravo se na ovome primjeru vidi kako institucije ne misle samo na nas tijekom blagdana nego cijele godine. Koristim priliku da čestitam Varaždinskoj županiji na još jednoj odličnoj organizaciji izložbe te sam siguran kako će naši korisnici uživati u okusima vrhunskih ulja - zaključio je Šola.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.