Više od 1300 sudionika na Natjecanju vatrogasne mladeži u Lepoglavi

U Lepoglavi je 1. listopada održano 12. Natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije. Natjecanje je organizirala Vatrogasna zajednica Varaždinske županije, uz potporu DVD-a Lepoglava i Vatrogasne zajednice grada Lepoglave.

Okupilo se oko 1300 sudionika.

Natjecanje se održavalo na Sportsko-rekreacijskom centru u Lepoglavi, trajalo je tijekom cijelog dana, a završilo svečanim mimohodom sudionika natjecanja, proglašenjem najboljih i spuštanjem službene zastave natjecanja.

Ispred Grada Lepoglave, tijekom svečanosti zatvaranja, sudionike natjecanja pozdravio je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač poručivši mladim vatrogascima kako su svi oni zapravo pobjednici.

– Izuzetno mi je drago što u Lepoglavi vidim ovoliko djece. Nadam se da ćete dugo, zajedno sa svojim kolegama vatrogascima koji stoje ovdje pored vas, pomagati svima nama kada će nam vaša pomoć biti potrebna – istaknuo je zamjenik gradonačelnika Kovač uputivši i zahvalu brojnim volonterima koji su svojim radom pomogli organizaciju i provedbe natjecanja.

Nazočne je pozdravio i župan Varaždinske županije Radimir Čačić konstatirajući da je Varaždinska županija vodeća po mnogo čemu u Hrvatskoj pa tako i u vatrogastvu.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Nedjeljko Vukalović na kraju je natjecanja ocijenio da je natjecanje organizirano na visokoj razini.

Svečanosti zatvaranja 12. natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije nazočili su i zamjenik župana Tomislav Paljak, zapovjednik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Ivica Labaš, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Lepoglave Mario Canjuga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije