FOTO Ovo su najljepše uređeni balkoni, dvorišta i okućnice u Novom Marofu!

Tradicionalno već 12. godinu zaredom Vijeće Mjesnog odbora Novi Marof dodjeljuje svojim sumještanima nagrade za uređenje svojih balkona, dvorišta, okućnica, poslovnih prostora i okoliša poslovnih zgrada.

Na sjednici održanoj 13. rujna Vijeće mjesnog odbora pregledalo je preko stotinjak fotografija s područja Mjesnog odbora Novog Marofa i donijelo odluku o odabiru najljepše uređenog balkona, okućnice, dvorišta, okoliša poslovnog prostora i okoliša stambene zgrade. U svakoj kategoriji dodijeljena je prva i druga nagrada.

Tako je za ovu 2017. godinu proglašen najljepše uređen balkon Marije i Dragutina Bukovčan iz Zagorske ulice. Drugo mjesto pripalo je Ivanki i Zdenku Lacković iz Ulice Kralja Tomislava.

Prvo mjesto u kategoriji okućnice pripalo je Lidiji Pagon Benjak i Mladenu Benjaku iz Zagorske ulice, a drugo Dragici i Stjepanu Topolko iz Varaždinske ulice.

U kategoriji najljepše uređenog dvorišta prvo mjesto osvojilo je dvorište obitelji Huzjak iz Trećeg odvojka Zagorske ulice, a drugo mjesto dvorište Hrvojke i Zvonimira Petak iz Krčke ulice.

U kategoriji uređenog poslovnog prostora prvo mjesto pripalo je restoranu Ključice, a drugo Ljekarni Zubović.

U kategoriji najljepše uređenog okoliša stambene zgrade prvu nagradu dobila je stambena zgrada u Zagrebačkoj ulici broj 4 (penzionerska zgrada), a drugu nagradu Služba za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof.

Vijeće Mjesnog odbora Novog Marofa čestita svima nagrađenima, a nagrade i priznanja biti će uručene na prigodnoj svečanosti u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Novog Marofa potkraj godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije