DESET GODINA Plesno-manekenski studio Lena upisuje nove članice

U tijeku su upisi u varaždinski plesno-manekenski studio Lena, koji ove godine slavi 10-godišnjicu djelovanja.

– Sve zainteresirane za plesno-manekenske radionice obradovati će vijest kako su u plesnom studiu ‘Lena’ upravo u tijeku upisi u novu sezonu te da uvodimo najjnoviji stil tjelovježbe, piloxing – najavljuje Lena Radanović, vlasnica studija koji djelujena adresi Merlićeva 1.

Plesni studio Lena osnovan je u svrhu promicanja plesne kulture, a iza njega su brojni nastupi, predstave, gostovanja, natjecanja.

Polaznici imaju priliku učiti osnove ritmike i baleta, mtv jazz, hip-hop, zumbu te najnoviji hollywoodski trend vježbanja, piloxing – spoj pilatesa, plesa i boksa.

– Višestruki smo prvaci u Hrvatskoj u hip-hopu, jazzu na Dancing Openu u Rijeci i Zagrebu.

Plesni studio Lena proslavit će 10 godina postojanja u prosincu, priprema se veliki dance spektakl, najavljuje Lena Radanović.

– Organizatori smo također brojnih plesnih događanja, svjetskog dana plesa, sajma plesa i drugih vrhunskih modnih događaja.

Vlasnica studija Lena Radanović napominje da je od ove godine postala direktorica i vlasnica licence izbora za Miss Supernationale za Varaždinsku županiju. Izbor će biti održan u travnju 2018. godine.

– Slijedi još jedno iznenađenje, uskoro će biti otvorena modna agencija u suradnji s inozemnim partnerom – najavljuje Lena Radanović.

Plesno-manekenski program, kaže vlasnica studija, predviđen je za sve od 3 do 50 godina i održava se dva puta tjedno po sat vremena u prostorijama studija u Ulici Julija Merlića 1.

– Pozivamo sve koji žele naučiti nove tehnike plesa, podići samopouzdanje, steći bolju motoriku i osjećaj za koordinaciju pokreta da nam se jave putem Facebooka ili na broj 0955352407 – poziva Lena Radanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije