Župan Radimir Čačić podržao sudionike jubilarnog ‘Špancir-pohoda’

U organizaciji planinarskog društva ‘MIV’ iz Varaždina danas je održani jubilarni, deseti po redu, ‘Špancir-pohod’, koji je okupio tri stotnine planinara iz cijele Hrvatske.

Okupljene planinare su ispred sportske dvorane u Graberju došli pozdraviti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić te posebna savjetnica župana Natalija Martinčević.

Župan Čačić je u pozdravnom govoru pohvalio rad i aktivnosti planinarskog društva, koje već punih 37 godina kroz razne aktivnosti promovira Varaždin i Varaždinsku županiju.

– Čestitam organizatorima na ovoj akciji te na svim dosadašnjim uspjesima koje je planinarsko društvo ‘MIV’ postiglo. U svojim aktivnostima društvo promiče zdrav život, sportski duh te druženje, a veliki broj članova dokazuje kako ste zanimljivi i mlađim uzrastima. Želim vam još mnogo uspjeha, lijepih susreta, a svima koji su stigli van granica naše Županije želim da danas uživaju u našemu lijepome gradu koji ovih dana živi u svome posebnome sjaju – rekao je župan Čačić, kojemu su organizatori, kao i posebnoj savjetnici, poklonili prigodne majice s željom da se koji puta pridruže planinarenju.

Valja istaknuti kako sam pohod iznosi osam kilometara, prolazi se gradskim ulicama, a završno druženje upriličeno je kod sportske dvorane ‘Arena’ u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije