#DIGITALNAKARIJERA Rasprava na temu što ti treba za digitalnu karijeru na FOI-u

Na Fakultetu organizacije i informatike u dvorani 1, u srijedu, 31. svibnja, s početkom u 17 sati održat će se konferencija #DigitalnaKarijera powered by bonbon.

Glavni organizator je Netokracija, a tehničku podršku konferenciji pružaju Centar za podršku studentima i razvoj karijera te Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Konferencija će okupiti više od stotinu studenata koji će imati priliku čuti više o razvoju digitalnog poslovnog puta Marka Jukića, osnivača brzorastućeg startupa Vollo koji je ušao i u zagrebački akcelerator Startup Factory.

Program će uključivati i raspravu pod nazivom ‘Konkretno, što ti treba za digitalnu karijeru?’ gdje će se na opušten način pričati o relevantnim i potrebnim digitalnim vještinama i alatima koji su mladima nužni da naprave svoj digitalni zaokret.

Panel će činiti predstavnici digitalnih poslodavaca, među njima Nataša Atlija iz Megatrend poslovnih rješenja. Osim generalnog pokrovitelja, bonbona, #DigitalnaKarijera podržavaju NOA, svjetski priznate domene za digitalnu karijeru.ME, inovacijski partneri Novathon #withPBZ, Megatrend poslovna rješenja, Falkensteiner Hotels & Residences, CARNet i edukacijski partneri SmartNinja Hrvatska.

Više o konferenciji doznajte u programu te na Facebook događaju #DK Varaždin, a više o događajima koji slijede potražite na digitalnakarijera.me.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije