Održani 33. Sportski susreti Kluba liječenih alkoholičara u Velikom Bukovcu

U subotu, 27. svibnja, održani su 33. Sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara (KLA) Sjeverozapadne Hrvatske u prekrasnom i živopisnom okruženju općine Veliki Bukovec.

Udruga zdravog življenja ‘Obiteljski klub’ Varaždinske županije bila organizator 25. Sportskih susreta KLA SZH.

Ovog puta je bilo manje sudionika, oko 280 i to iz dvanest KLA iz pet županije Sjeverozapadne Hrvatske.

Nakon postrojavanja KLA , prigodnog programa koji su izvela djeca iz Osnovne škole Veliki Bukovec održan je pozdravni govor domaćina susreta, a okupljenima su se obratili i predstavnik HSKLA i predsjednik Zajednice KLA Bjelovar Dražen Žagi, te načelnik općine Veliki Bukovec, g. Zvonko Hlebar koji je otvorio Sportske susrete.

Uslijedilo je natjecanje u šest disciplina za odrasle sudionike i tri discipline za djecu.

Nakon cjelodnevnog druženja uz glazbu, prigodni domjenak i sportska nadmetanja u prijateljskom duhu proglašeni su ekipni pobjednici, pojedinci slavodobitnici, kao i sveukupni pobjednik Sportskih susreta. Ovaj puta nakon treće pobjede u nizu, članovi Udruge zdravog življenja ‘Obiteljski klub’ Varaždinske županije su preuzeli prijelazni pehar u trajno vlasništvo.

Ipak najvažnije je da se radilo o terapijskom druženju i pobjedi zdravlja nad bolešću, solidarnosti nad sebeljubljem i ideje trezvenosti i apstinencije od alkohola nad kulturom pijenja alkohola pod svaku cijenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije