ŠARANSKE NOĆI Čak 72 sata ribiči se natjecali u sportskom ribolovu u Vinici

Proteklog su vikenda na akumulaciji Zmržjak u Vinici održane 2. Šaranske noći. Kao i prošle godine, organizator je bio Športski ribolovni klub Vinica uz pokroviteljstvo Općine Vinica.

Riječ je o natjecanju u športskom ribolovu koje traje neprekidno 72 sata. Ove je godine sudjelovalo deset ekipa, a iako je domaćin zaslužio svaku pohvalu, na natjecanju nisu postignuti značajniji rezultati u ulovu.

O uzroku slabijih rezultata u ulovu ribe ribiči mogu samo nagađati (pritisak zbog dosta ribiča i prisutnih promatrača, lijepo vrijeme, mrijest ribe ili nešto drugo).

Međutim, članovi ŠRK Vinica kao organizatori izuzetno su zadovoljni zbog vremena koje ih je poslužilo sve dane kao i zbog činjenice da su uspijeli privići dosta djece i upoznati ih sa ovom vrstom ribolova, a čemu teže već dulje vremena.

– Osobitu zahvalnost dugujemo i Općini Vinica jer su nam dali ogromnu podršku i pomoć za pripremu ovog kupa i reklamiranju takmičenja u medijima, nadamo se i daljnjoj suradnji i još boljim uspjesima u radu. Zahvalni smo i sponzorima, ali i svim posjetiocima na podršci te takmičarima na korektnom ponašanju oko staze – poručili su organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije