SLUŠAJ SVOJE SRCE Donirajte hranu i potrepštine obiteljima Varaždinske županije

Humanitarna udruga ‘Naš san njihov osmijeh’ nastavlja s provedbom velike humanitarne akcije ‘Slušaj svoje srce’ na području cijele Republike Hrvatske.

Početkom veljače, volonteri udruge krenuli su na put po svim županijama Republike Hrvatske kako bi u istima došli do što većeg broja potrebitih obitelji kojima bi se pomoglo donacijama namirnica.

Akcija se nastavlja ovoga vikenda i to posjetom Varaždinskoj županiji od 13. do 14. svibnja.

Ovoga će se vikenda pridružiti volonteri aktivisti Socijalne samoposluge iz Varaždina koji će uz nas biti na terenu te posjećivati potrebite obitelji.

Cilj je posjetiti i donirati oko 50-ak obitelji na njihovom području a da bi to postogli potrebna nam je pomoć svih vas, stoga se pozivaju sve fizičke i pravne osobe s područja Republike Hrvatske da se pridruže akciji.

Već treću godinu za redom u posjet Varaždinu dolazi Igor Loparić, predsjednik udruge ‘Naš san njihov osmijeh’ iz Pule.

Akcijom ‘Slušaj svoje srce’ Igor obilazi sve Županije u Hrvatskoj te želi široj javnosti ukazati koliko ljudi u našoj domovini živi na rubu egzistencije. Igor u Varaždin dolazi s kombijem punim hrane, no to najčešće nije dovoljno.

Ukoliko ste u mogućnosti možete donirati hranu i potrepštine upravo za najmlađe, poput Čokolina, slatkih namaza, slatkiša, konzervirane hrane ( paštete, grah konzerve, pasirana rajčica, naresci i slično ali dobro su došle i sve druge donacije u hrani i potrepštinama.

Donacije namirnica moguće je ostaviti u prostorima socijalne samoposluge u Ulici Josipa Kozarca 26 u utorak i četvrtak od 16 do 19 sati.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 099 213 9616 ili 091 888 4926.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije