Najmlađi plesači iz plesnog kluba Plan B na Dance openu osvojili sva prva mjesta

U nedjelju, 23. travnja, u organizaciji Plesnog centra Livi iz Čakovca održano je veliko plesno natjecanje ‘Čakovec dance open’ na kojem je sudjelovalo petnaestak klubova sa svojim plesačima u raznim plesnim stilovima

Plesni klub ‘Plan B’ je na natjecanju sudjelovao sa svojim najmlađim plesačima iz grupe Mini (od 4 do 6 godina) i Kiki (od 7 do 11 godina) s ukupno šest koreografija. Natjecali su se u plesnim disciplinama jazz dance, balet i show dance te osvojili sva prva mjesta.

– Izuzetno sam ponosna na uspjeh svojih malih i onih malo većih plesača. Najmlađe natjecateljice imaju svega 4 godine. Ovo im je bilo prvo plesno natjecanje u životu i odradile su ga kao velike uz odličan uspjeh – kaže voditeljica i koreografkinja Martina Palošika Čonda.

Dodaje kako su ove godine poradili na plesnim kostimima i upotrebi zahtjevnih rekvizita, te na tematici koreografija.

– Pohvaljujem sve plesače, koji su marljivo trenirali i pod školskim praznicima, a roditeljima se zahvaljujem na podršci i razumijevanju.

Svi plesači Plesnog kluba ‘Plan B’ uskoro odlaze na međunarodno natjecanju u Zagreb na kojem će sudjelovati ukupno preko četiri tisuće plesača iz 400 klubova i 25 zemalja.

Natjecat će se s ukupno deset koreografija i plesačima iz grupa: Kiki 1 (od 7 do 9 godina), Kiki 2 (od 9 do 11 godina), Djeca (od 12 do 14 godina) i Teen (od 15 do 18 godina).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije