RADIO MEGATON Najkreativniji komentari na Facebooku zaslužili vrijedne nagrade

Više desetaka duhovitih i kreativnih komentara objavili su slušatelji i slušateljice Radija Megaton na radijskom Facebook profilu kako bi sudjelovali u nagradnim igrama koje je ovaj Radio pripremio uz podršku pokrovitelja i sponzora povodom Dana muškaraca, te Međunarodnog dana žena.

U nagradnoj igri ‘Muškarci u akciji’ koja je provedena pod pokroviteljstvom restorana ‘Kneginečka hiža’ iz Kneginca Gornjeg zadatak je bio da svaki sudionik tagiranjem četvorice svojih prijatelja najkreativnijim komentarom uvjeri radijsku prosudbenu komisiju da upravo oni zaslužuju nagradu.

To je najbolje pošlo za rukom Đuri Bugarinoviću iz Klenovnika koji je poetski opisao život petorice prijatelja / ‘Pepeljuga’ koje su živjele još ‘dugo i sretno’ sa svojim ženama jer su oni muškarci i mogu raditi sve što njihove žene žele…’.

Nagrada koju su u ‘Kneginečkoj hiži’ sa Đurom realizirali njegovi prijatelji Damir Lazar, Stjepan Štefanec, Stanko Šipek i Tihomir Šaško sastojala se od ‘Hedonističke plate za 5 prijatelja’, te kuglanjem u kuglani u Lumini centru.

U okviru druge realizirane nagradne igre pod nazivom ‘Žene u akciji’, slušateljice Megatona su imale isti nagradni zadatak kao i muškarci, a najveću kreativnost pokazala je Irena Bahun iz Majerja koja je između ostalog navela kako ‘Zaslužujemo mi žene puno toga, jedno od toga je i nagrada ova!’.

Uz pokroviteljstvo Restorana Pizzerije 4M iz Petrijanca i uz sponzorstvo Salona za masažu Aromavita nagradu su uz Irenu realizirale i njezine prijateljice Mihaela Bubek, Valentina Kovačić, Ana Siročić i Ivana Smodek koje su osim u masaži uživale i u pravim gastro delicijama.

Realizacijom navedenih projekata Radio Megaton, najslušaniji radio u Varaždinskoj županiji, nastojao je podsjetiti slušateljstvo na dragocjeno vrijeme provedeno u društvu dobrih prijatelja, doprinoseći tako stvaranju novih uspomena, ali i akcentirajući činjenicu da je u užurbanosti svakodnevice potrebno i malo zastati i uživati u sitnicama koje čine život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije