SciBar druženje na FOI-u održat će se 13. ožujka, predavač je Kristijan Krkač

Već tradicionalno 43. u nizu SciBAr druženje na Fakultetu organizacije i informatike održat će se u ponedjeljak, 13. ožujka, u Info Clubu Fakulteta s početkom u 17 sati.

SciBar je neformalna diskusija između dva/dvije ili više znanstvenika/znanstvenica najčešće o temi važnoj i aktualnoj široj publici određene regije. Na SciBArovima publika razmjenjuje svoja razmišljanja sa znanstvenicima. Mjesta pogodna za održavanje SciBArova su mjesta gdje dolaze ljudi najrazličitijih profila dakle barovi, pivnice, kafići.

Ovog puta gost je izv. prof. dr. sc. Kristijan Krkač, profesor sa Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) gdje predaje kolegije Uvod u filozofiju, Poslovna etika i Korporacijska društvena odgovornost. Autor je velikog broja znanstvenih i stručnih radova, te ugledni kolumnist za mnoge hrvatske časopise.

Na SciBAru će se predstaviti s temom Ludwig Wittgenstein – znanstvenik, filozof, arhitekt, umjetnik i vjernik s naglaskom na temu Wittgenstein u hrvatskoj filozofiji 1941. do 2016. godine.

‘Ideja stoji kao naočale na našem nosu i ono što vidimo, vidimo kroz njih. Uopće ne dolazimo na pomisao da ih skinemo’ (Ludwig Wittgenstein).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije