Poljoprivrednici javite se na seminar u vezi bespovratne potpore od 15.000 eura

Svi zainteresiranim poljoprivrednicima i malim poljoprivrednim gospodarstvima mogu se javiti na seminar u vezi bespovratne potpore iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (iznos od 15.000 eura) – podmjera 6.3. ‘Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava’ koji je otvoren od 27. siječnja do 27. ožujka 2017.

Korisnici ove potpore su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine iskazane u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura, a potpora iznosi 113.389,50 kuna po korisniku (15.000 eura po korisniku u kunskoj protuvrijednosti prema mjesečnom tečaju eura utvrđenom od Europske komisije.)

Seminar o natječaju, mogućnostima prijave na natječaj te dobivanju bespovratne potpore održat će konzultantska tvrtka B5 CONSULTING poslovno savjetovanje u petak, 3. ožujka, 10 sati u Pučkom otvorenom učilištu Varaždin.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani mogu se javiti na e-mail: pou@pouvarazdin.hr ili 042/313-191 te prijaviti svoje sudjelovanje barem tri dana prije održavanja seminara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije