Održana 18. redovna Skupština Udruge vinogradara ‘Vinea’ Vinica

U subotu je održana 18. redovna Skupština Udruge vinogradara ‘Vinea’ Vinica na kojoj su predočena sva izvješća o radu i aktivnostima u prethodnoj 2016. godini.

Podnjeto je i financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora i plan rada za 2017.g. i sve aktivnosti Udruge kao i informacija o pripremi 17. Izložbe mladih vina.

Predsjednik Udruge Stjepan Kovačić zahvalio je svim članovima udruge kao i svim predstavnicima drugih viničkih udruga na izuzetno dobroj suradnji.

Posebno je pozdravio prisutne prijatelje iz Slovenije, Općina Lenart, Sv. Ana i Sv. Andraž gdje je udruga za svoje članove, prošle godine organizirala jedan od najljepših izleta do sada.

Podrška načelnika

Predsjednik udruge je također izrazio zahvalu svim sponzorima i donatorima, te ih zamolio za nastavak suradnje.

Na Skupštini vinogradara bili su predsjednik Općinskog vijeća Marijan Mihalić i načelnik Marijan Kostanjevac.

Načelnik je tom prilikom zahvalio predsjedniku i svim članovima na suradnji ali i promociji naše općine upravo kroz Udrugu zaželivši dobar nastavak suradnje i ostvarenje svih zacrtanih ciljeva.

Naglasio je također kako će općina kao i do sada kroz financijsku ali i logističku pomoć pomagati udrugu i sve njezine aktivnosti.

Blagoslov zastave

Radu skupštine priključio se prečasni Valent Posavec, vinički župnik koji je blagoslovio novu zastavu viničke Udruge ‘Vinea’ Vinica i zaželio uspješan rad udruge.

Zastavu je u cijelosti financirala Općina Vinica, a držač zastave firma Kikel d.o.o. vlasnika Ivana Kelemena.

Nakon blagoslova zastave koju je načelnik općine Marijan Kostanjevac predao predsjedniku Udruge vinogradara nastavljeno je druženje u dobroj atmosferi uz TS ‘Frajkani’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije