FOTO Škola klizanja za djecu: Dvjestotinjak klizača primilo zaslužene diplome

Škola klizanja, koja je na varaždinskom klizalištu na Kapucinskom trgu trajala posljednjih desetak dana, danas je završila, a polaznici su primili zaslužene diplome i pred kamerama demonstrirali novostečene vještine.

Da je klizanje sve popularnije i zanimljivije djeci i mladima, govori činjenica da je u školu upisano gotovo dvjesto predškolaraca i učenika nižih razreda osnovnih škola iz Varaždina i okolice.

Iako prvi koraci na ledu nisu nikome lagani, klinci su pokazali upornost i strpljivost te se na treninzima odlično zabavljali.

Predrag Ciglar, direktor Gradske tržnice, izvršnog organizatora ‘Ledene čarolije’, izrazio je zadovoljstvo odazivom i interesom Varaždinaca za klizanje.

– Čestitam svim mališanima na uspješno završenoj školi klizanja i stečenim diplomama. Drago mi je da su se djeca odlično zabavila, naučila nešto novo i iskoristila zimske praznike na najbolji mogući način – rekao je.

Željko Herceg iz udruge ‘Sportska abeceda’ čiji su treneri bili zaduženi za provedbu škole klizanja kaže kako im je bilo ugodno raditi te da ih veseli veliki interes djece za klizanje.

– Vidimo da su zadovoljni i djeca i roditelji, što nam je bilo najvažnije – dodao je.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije