Exdizajn iz Belišća nudi besplatnu izradu web stranica za udruge!

Ukoliko ste dionik neke udruge ili planirate pokrenuti istu, a problem vam je izrada internetske stranice, postoji odlično rješenje za vas. A još je i besplatno!

– Povedeni dosadašnjim iskustvom odlučili smo u ovo krizno vrijeme izići u susret udrugama i izraditi im web stranicu potpuno besplatno. Svjesni samo da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično – poruka je Exdizajna iz Belišća.

Mišljenja smo, dodaju iz Exdizajna, da u današnje vrijeme svatko tko se bavi prodajom proizvoda ili usluga ili ima udrugu jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je tržište ogromno a potencijal zaista jako velik.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a Exdizajn im želi pomoći da putem vlastitih web stranica promocija udruga bude još bolja i učinkovitija.

– Bez obzira o kakvoj se udruzi radi spremni smo na suradnju – poručuju iz Exdizajna.

Ukratko, Exdizajn iz Belišća ne nudi popust, nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje: http://www.exdizajn.com/izrada-web-stranica-za-udruge/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije