Student i djelatnici FOI-a primili nagrade povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu

Na svečanoj sjednici Senata povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu nagrađen je jedan student i dva djelatnika Fakulteta organizacije i informatike.

U auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu prošlog četvrtka održana je svečana sjednica Senata povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu.

Svečanom događanju prisustvovali su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić i predsjednik Rektorskoga zbora Republike Hrvatske prof. dr. sc. Šime Anđelinović.

Tom prigodom je rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras uručio posebna priznanja studentima i profesorima Sveučilišta te spomen medalje profesorima Sveučilišta u Zagrebu umirovljenima u akademskoj godini 2015./2016.

Spomen medalju primio je prof. dr. sc. Mirko Maleković, za dugotrajan i predan rad te za značajan doprinos znanstvenoj i
akademskoj zajednici.

Posebna priznanja primili su doc. dr. sc. Mario Konecki, za doprinos vidljivosti Sveučilišta u Zagrebu izgradnjom novih mrežnih stranica Sveučilišta i kao mladom znanstveniku za četiri znanstvena rada nagrađena na međunarodnim konferencijama te student Ivan Oršolić za najbolje rješenje na Međunarodnom ljetnom susretu mladih stručnjaka iz sigurnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije