ANKETA Kupci oduševljeni Galerijom Sjever 2: ‘Sve je super!’

U četvrtak prijepodne (22. ožujka) službeno je u Čakovcu otvorena Galerija Sjever 2. Pokloni, nagradne igre, popusti… očekuju sve posjetitelje sve do večernjih sati u centru shoppinga, zabave i obiteljskog druženja.

>>> FOTO U Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2

Na samom otvorenju tražio se parking više što znači da se okupio veliki broj ljudi. Nekoliko njih pitalo smo kako im se sviđaju nove trgovine.

– Sve je super! Još nismo sve stigli proći, ali najviše nam se dopada dućan Pepco zbog cijena, izbora i pristupačnosti. (Danica Strojko)

– Organizacija je odlična! Sadržaj za djecu je raznolik, a najviše smo oduševljene s Tedijem jer više nećemo morati do Slovenije i naravno Pepco zbog ponude. (Valentina Baksa)

– Jos nismo sve vidjeli, razgledavamo polako i temeljito. (Dragutin Barlek)

– Cijeli raspored nam se sviđa, odlično je. Jedva sam čekala otvorenje dućana Sport Vision, kaže Dea. (Dea Malašić, Greta Blagus, Sara Sermek)

– Otvorenje je originalno, a najvise mi se sviđa organizacija s balonima, zvijezdama i predivno obučenim hostesama. Isčekivala sam otvorenje dućana Jysk-a. (Katica Breznik)

– Od svih dućana Tedi ima najbolje cijene i zanimljive stvarčice, a u Sport Vision odlično je mjesto za sportsku odjeću. (Aleksandar Grkavac)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije