U ČAKOVCU danas otvorena benzinska postaja Adria Oil

>> U ČAKOVCU danas otvorena benzinska postaja Adria Oil

Čakovec je postao bogatiji za novu, suvremenu benzinsku pumpu koja je otvorena danas na čakovečkoj južnoj zaobilaznici. Radi se o benzinskoj pumpi Adria Oil koju je otvorila obitelj Jakopić, poznata kao renomirani autobusni prijevoznik na ovom područu, a i mnogo šire!

– Otvorenje benzinske pumpe proizašlo je iz sadašnjeg poslovanja u segmentu Jakopić Travel. Uvidjeli smo prostor na tržištu i potrebu za proširenjem našeg djelovanja, a kako i sami zbog velikog voznog parka trošimo znatna sredstva na naftne derivate, nekako je prirodan savez i ulaganje u koje smo ušli zajedno s Adria Oilom koji su prepoznati po kvalitetnom gorivu i kao dobar poslovni partner – rekli su na iz Jakopić d.o.o. braća Dejan i Jurica.

Dejan Jakopić, Jurica Jakopić, Dragan Miljenović

Na Adria Oilu u Čakovcu točite vrhunska goriva Eurodizel i Eurosuper, Eurodizel BS TOP i Eurosuper BS TOP, LPG te plavi dizel.

– U suradnji obitelji Jakopić i Adria oila, a u sklopu mreže od 17 prodajnih mjesta Adria Oila u Hrvatskoj, danas smo na području sjeverozapadne Hrvatske otvorili petu benzinsku postaju. Adria Oil kao brend okrenut je krajnjem korisniku kojemu pruža mnoge pogodnosti kod točenja naftnih derivata i u samoj trgovini. Drago nam je da smo za područje Čakovca ušli u suradnju sa Jakopićima iza kojih stoji tvrtka dobrog poslovnog renomea, rekao nam je Dragan Miljenović voditelj veleprodaje Adria Oila koji je napomenuo kako izuzev Čakovca na sjeverozapadu Hrvatske imaju otvorene benzinske pumpe i prodajna mjesta u Ludbregu, Ivancu, Svetom Martinu na Muri i Koprivnici i tu ne staju, već planiraju daljnja širenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije