KONFERENCIJA WebCamp okuplja najbolje programere i developere, ecx.io sponzor

Listopad u Zagrebu je tradicionalno zanimljiv svima koji se bave webom – developeri, dizajneri, project manageri i head hunteri već su odavno zabilježili 6. i 7. listopad 2017 u svoje kalendare.

Tada se održava WebCamp Zagreb 2017, tehnološki orijentirana konferencija koja s pravom nosi epitet najveća. Osam stotina posjetitelja će u dva dana imati prilike naučiti najnovije trendove i dobre prakse razvoja weba i aplikacija. Jedan od sponzora je i multinacionalna tvrtka ecx.io, sa sjedištem u Varaždinu, koja je dio IBM grupacije.

Organizatorski team Webcampa je posebno ponosan što je ove godine uspio okupiti respektabilnu ekipu predavača. Na listi se nalaze headlineri Anjana Vakili Morten Rand-Hendriksen, osebujni Krešimir Antolić i Goran Peretin te ‘dobri duhovi’ WebCampa Christian Grobmeier i Premshree Pillai.

Osim predavanja, ovogodišnji WebCamp Zagreb obilježit će i dva dana predkonferencijskih radionica koje će omogućiti zainteresiranima da teme poput Elixira, dizajniranja logotipa ili upravljanja dronovima pobliže upoznaju.

Osim prisustvovanja predavanjima i radionicama posjetiteljima je osigurano dovoljno vremena za međusobno upoznavanje i diskusiju sa predavačima, dok će sponzori predstavljati svoje tvrtke i projekte kako bi zainteresirali potencijalne buduće zaposlenike.

Ako ste imalo povezani s web developmentom, ne propustite ovu priliku za dvodnevno unapređivanje svojih vještina i pridružite se WebCamp Zagreb 2017 konferenciji.

Konferencija se održava 6. i 7. listopada, a prethodit će im i predkonferencijske radionice, 4. i 5. listopada. Sve će se održavati u City Plaza centru (ex. Hypo Expo XXI), Slavonska avenija 6, cijena ulaznice za konferenciju je 600 kuna, dok predkonferencijske radionice koštaju od 50 do 400 kuna.

Kompletan raspored i detaljnije opise i informacije pronađite na web stranici WebCampa.

WebCamp Zagreb 2017 konferenciju organizira team iz neprofitne Udruge za promicanje web tehnologija Webcamp. Udrugu su osnovali zagrebački web developeri okupljenih oko korisničkih grupa: Frontend Zagreb, Golang ZG, Javascript Zagreb, Python Hrvatska, Ruby Zagreb, Testival, Web Designers Hrvatska iZgPHP.

Osim ecx.io-a konferenciju podržavaju Toptal, Reversing Labs, Amphinicy Technologies, Trikoder, Nsoft, Five, Dobar kod, Infinium, Moj Posao, Balsamiq, 2e Systems, tvBeat i Neuralab.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije