‘Izvan okvira’: Business Cafe 26. siječnja u varaždinskom Park Boutique hotelu

Business Cafe ušao je u sedmu godinu postojanja. Prisutan je u 6 država regije te 18 gradova. Na području sjeverne Hrvatske prisutan je od prošle godine.

U samo četiri eventa u tri grada (Varaždin, Koprivnica, Čakovec), ugostili smo 16 gostiju govornika, uspješnih poduzetnika. Teme su bile različite i poticajne, a eventima je prisustvovalo preko 370 osoba.

Što možemo očekivati tijekom 2017 na području sjeverne Hrvatske?

Planira se ukupno šest događanja. Od toga će ih se četiri održati u Varaždinu te po jedan u Koprivnici i Čakovcu. Prodano je i nešto godišnjih karata, a one se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 300 kuna do 20. siječnja. Potrebno se javiti direktno na androlic@androlic-konzalting.hr.

Uskoro 5. Business Cafe Sjeverna Hrvatska

Idući event održat će se već 26. siječnja u Park Boutique hotelu u Varaždinu s početkom u 18 sati. Tema eventa je ‘Izvan okvira’, a gostuju poduzetnici koji su razmišljali drugačije, nisu se priklonili masi i uvriježenom načinu razmišljanja i poslovanja već su osmislili neke nove priče. Usprkos svemu i svima oni su uspjeli.

Ulaznice za event već su u prodaji. Cijena je 80 kuna, a moguće ih je nabaviti online putem Entrio sustava ili se javiti sa svojim podacima (naziv tvrtke, adresa i OIB) direktno na mail androlic@androlic-konzalting.hr i uplatiti po predračunu. Na licu mjesta neće biti prodaje ulaznica.

Zašto doći na Business Cafe?

Sudionici dobivaju priliku učiti od uspješnih i etabliranih poduzetnika koji su svojim idejama, radom, kreativnošću i znanjem stvorili i otvaraju nova radna mjesta. Saznati kako su se borili, snalazili i u konačnici uspjeli. S obzirom da se radi o networking eventu idealna je prilika da na jednom mjestu upoznaju i druže se s ostalim poduzetnicima te stvaraju neke nove poslovne suradnje.

Potrebno je samo ponijeti dobru volju i dovoljan broj posjetnica. Sudionici također imaju priliku i osvojiti neku od vrijednih nagrada sponzora i medijskih pokrovitelja. Dress code: business casual.

Sponzor lokacije: Park Boutique hotel u Varaždinu

Sponzor eventa: Mobilisis

Event prate brojni mediji, a medijski pokrovitelji su: BusinessIn.hr, Emeđimurje.hr, Međimurske novine, Radio Sjeverozapad, Regionalni tjednik, samopozitivno.com, Varaždinske vijesti, Varaždinski.hr, Womeninadria.com

Po licenci za Sjevernu Hrvatsku event organizira Androlić konzalting, tvrtka za poslovno savjetovanje, izradu i provedbu projekata sufinanciranih iz EU fondova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije