‘Kak to Međimurcima uspijeva?’: Dođite na Business Cafe ovog četvrtka u Čakovec

Ovaj četvrtak u Čakovcu će se održati po prvi puta Business Cafe Sjeverna Hrvatska. Po licenci event organizira Androlić konzalting, a vodi Kristina Androlić.

Business Cafe pokrenut je prije nešto više od 6 godina u Zagrebu, a pokrenula ga je Kristina Ercegović, serijska poduzetnica, autorica nekoliko knjiga i vlasnica tvrtke Zaokret. Danas je Business Cafe prisutan u 6 država regije, u 18 gradova, a dosad ga je posjetilo 10.000 sudionika.

Business Cafe eventi održavaju se redovno i postali su neizostavno mjesto druženja poduzetnika. Osim što se potiče pozitivna poduzetnička klima, poduzetnici razmijenjuju iskustva, uče iz uspješnih poslovnih priča gostiju govornika te se sklapaju nova poznanstva i poslovi.

Business Cafe u Čakovcu održat će se u četvrtak, 3. studenog s početkom u 18 sati u Gradskoj kavani u Čakovcu. Gosti su uspješni međimurski poduzetnici, Damir Šafarić iz Media softa, Davor Zidarić iz Centrometala i Patrik Pintarić iz Patrixa.

Zašto doći na event u četvrtak?

Osim inspirativnih priča gostiju govornika sudionici imaju priliku razmjenjivati kontakte s drugim poduzetnicima te osvojiti neku od brojnih nagrada.

Karte se mogu nabaviti putem Entrio sustava ili direktno na mail: androlic@androlic-konzalting.hr

Dress code: business casual, obavezno ponijeti dobro raspoloženje, a preporuka je uzeti dovoljan broj posjetnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije