Vijesti / Gospodarstvo

MINISTAR U ČAKOVCU NA SUSRETU S GOSPODARSTVENICIMA

VIDEO Horvat: 'Otvoreni dijalog je važan kako bismo bili spremni na posljedice otvaranja austrijskog tržišta rada'

VIDEO Horvat: 'Otvoreni dijalog je važan kako bismo bili spremni na posljedice otvaranja austrijskog tržišta rada'
E.M.

Na konferenciji za novinare Horvat se kratko osvrnuo na mjere kojima će ministarstvo nastojati spriječiti teže posljedice potpunog otvaranja austrijskog tržišta rada...

Sjednica Gospodarskog vijeća HGK ŽK Čakovec, na kojoj se raspravljalo o problemima nedostatka radne snage, potrebi usklađivanja obrazovanja i tržišta rada te nedostatku interesa učenika za upis u strukovna zanimanja i ostalim problemima u gospodarstvu, održana je jučer, 3. ožujka, piše eMedjimurje.

Sjednici se pridružio i ministar gospodarstva Darko Horvat koji je uoči početka ovog skupa pohvalio predsjednika Županijske komore MŽ Mladena Križaića za objedinjavanje inicijativa i prijedloga pet komora sa hrvatskog Sjevera koji su razmatrani na današnjoj sjednici.

Na konferenciji za novinare Horvat se kratko osvrnuo na mjere kojima će ministarstvo nastojati spriječiti teže posljedice potpunog otvaranja austrijskog tržišta rada sredinom godine, kao i mogućeg utjecaja koronavirusa na hrvatsko gospodarstvo. Ministrovu izjavu pogledlajte u video prilogu eMedjimurja.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!