Vijesti / Gospodarstvo

na čelu vindije

Vindija ima novu upravu, evo o kojim imenima je riječ

Vindija ima novu upravu, evo o kojim imenima je riječ
Marko Jurinec/Pixsell

Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3.700 zaposlenih...

Nadzorni odbor Vindije imenovao je novu upravu koju čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk Mravlinčić, Saša Vojnović i Alan Mravlinčić, a za predsjednika je izabran dosadašnji član uprave i direktor komercijalnog sektora Nenad Klepač.

- Riječ je o iskusnom menadžeru koji je čitavu karijeru, više od 30 godina proveo u Vindiji. Novoizabrani tim nastavit će upravljati sustavom koji danas objedinjuje ukupno 13 tvrtki članica te broji oko 3.700 zaposlenih - poručuju iz stranke.

Povodom imenovanja predsjednikom Uprave, Nenad Klepač najavio je nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera te istaknuo važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom regionalnog značaja.

- Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije - izjavio je Nenad Klepač. 

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!