FOI i Erste banka dogovorili suradnju: Brucoši mogu od banke dobiti 101 kunu

Fakultet organizacije i informatike i Erste&Steiermärkische Bank su 16. lipnja dogovorili suradnju temeljem koje će svim studentima prve godine FOI-ja u akademskoj godini 2016./2017. biti omogućeno da vaučerom banke ugovore Erste Club paket za mlade.

Pritom će im banka na račun uplatiti 101 kunu, ako do 15. studenog 2016. naprave barem dvije transakcije. Studentima koji vaučerom ugovore Erste Club paket šest mjeseci se neće naplaćivati naknada za vođenje paketa i korištenje žiro računa (4 kune mjesečno), tekućeg računa (3 kune mjesečno), kao ni naknada troška izrade kartice i PIN-a za obje kartice (70 kuna).

Povoljnije ugovaranje računa u banci bit će dostupno za oko 700 studenata koliko iznosi i ukupna kvota studenata po svim studijima Fakulteta organizacije i informatike (sveučilišni i stručni studiji) u akademskoj godini 2016./2017., a nagrade su u ukupnoj vrijednosti od 70.700 kn.

Suradnju su ispred FOI-ja predstavili dekan prof. dr. sc. Neven Vrček, a ispred Erste banke gđa. Agneta Čeh, direktorica Savjetodavnog centra Varaždin.

Ovakav oblik suradnje Erste banka ostvaruje jedino sa Fakultetom organizacije i informatike, a FOI je ovim nagradnim natječajem za svoje buduće studente, koji to žele, omogućio jednostavnije otvaranje debitne kartice kao bezgotovinskog sredstva plaćanja te uz to ostvarivanje prava na iznos od 101 kn koliko će biti isplaćeno svakom budućem studentu u sklopu novootvorenog Erste Club paketa.

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček istaknuo je da suradnja FOI-ja i Erste banke postoji od ranije kroz realizaciju obvezne stručne prakse studenata te je ovo samo još jedna prilika da se studenti upoznaju sa poslovanjem banke, ali i financijski opismenjuju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije