Fina nagrađuje najuspješnije: ‘Zlatna bilanca’ Termoplinu (peti puta!) i Vindonu

Već petu godinu zaredom varaždinski Termoplin dobitnik je nagrade Zlatna bilanca, koju dodjeljuje Fina. Osim toga, jučer je u hotelu Westin u Zagrebu istu nagradu, ali u svojoj kategoriji, ponio i Vindon iz Slavonskog Broda, tvrtka članica Vindijine grupacije.

Termoplin je proglašen najuspješnijom tvrtkom koja se bavi opskrbom električne energije plina, parom i klimatizacijom, do je Vindon dobitnik je Zlatne bilance za najuspješnije poduzeće u kategoriji onih koji se bave poljoprivredom, šumarstvom i ribarstvom.

Zlatna bilanca je nagrada koju dobivaju najuspješniji poduzetnici u pojedinoj djelatnosti prema ukupnom rangu dobivenom temeljem rangiranja jedanaest financijskih pokazatelja u pet kategorija. Rangiraju se tako prema prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti.

Ove godine dobitnik Zlatne bilance za najuspješnije poduzeće prema financijskom rejtingu u 2015. godini jest HS Produkt iz Karlovca. U svojim kategorijama priznanja su još dobile sljedeće tvrtke: Solana Pag, Unija-Nova, Jura–Mont, Bauhuas, Trade Air, Newrest, Nanobit i TMF Croatia.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije